Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sparren weer op hoogste trede Triviant

Geplaatst op: 26 januari 2019

De Sparren winnen Triviant 2019.

De Van Dalfsens moeten wel de Genemuider familie met de meeste kennis zijn. Die conclusie valt opnieuw te trekken na de jaarlijkse Triviant. De Sparren zijn de bijna traditionele winnaar en de Dalfsons zaten hen vrijdagavond dicht op de hielen. Pas na die zes Van Dalfsens kwam Genemuiden Actueel op de derde plek.

Achttien teams en een goed gevulde theaterzaal beleefden opnieuw een leuke avond met Triviant. Na drie voorrondes plaatsten zich zes teams voor de finale. Ondertussen werden ook drie zaalrondes gespeeld, waarbij Harold van Dalfsen als sponsor (Buitenbosch) bijna met zijn eigen prijs aan de haal ging. Hope4Kids hield uiteindelijk ruim 1500 euro over aan de Triviant-avond.

De organisatie had een paar nieuwigheden doorgevoerd. Die waren geslaagd. Zo konden. teams nu een joker inzetten en daarmee een extra triviant binnenslepen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500