Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meedenkbijeenkomst voor ouders

Geplaatst op: 27 januari 2019

Welzijn Mensenwerk en MEE IJsseloevers organiseren op donderdag 7 en  vrijdag 8 februari een meedenkbijeenkomst voor ouders van jongeren die moeilijk aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten of buiten hun woonplaats (speciaal) onderwijs volgen. Het blijkt dat deze jongeren vaker moeite hebben met het leggen en onderhouden van contacten en het opbouwen van een vriendenkring.

Ten opzichte van leeftijdsgenoten nemen ze ook minder vaak deel aan activiteiten. Tijdens de avond kunnen ouders meedenken over wat er nodig is om hierin verandering te brengen. In Hasselt is inmiddels een groep gestart, waar jongeren en ouders positief over zijn.

De meedenkavonden in Genemuiden en Zwartsluis zijn voor ouders van jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, die niet in hun woonplaats naar school gaan, of moeilijk contact maken met leeftijdgenoten in hun eigen woonomgeving.

Belangstellende ouders zijn donderdag 7 februari 2019 om 19.30u te ontmoeten in D’Overtoom, Grutto 1, 8281 ES Genemuiden of 8 februari 2019 in Jeugdsoos Esclusa, Cingellanden 1, 8064DC Zwartsluis. Bij een vervolgbijeenkomst worden ook de jongeren betrokken.

Aanmelden bij Emil Woltinge: tel 0613304317 of e.woltinge@wezijnmw.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500