Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Borden bij Hasselt worden geplaatst

Geplaatst op: 30 januari 2019

Bij Hasselt wordt momenteel gewerkt aan de definitieve bebording op de N331. Ook zijn er nog wat andere kleine werkzaamheden nodig. CDA’er Van Zandwijk vroeg vorige week in de gemeenteraad opheldering over de volgens hem vele gebreken die er nog waren. Wethouder Coster antwoordde toen al dat vermoedelijk half februari de hele klus definitief geklaard moet zijn. Daarna moet blijken of de doorstroming goed op gang komt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Borden bij Hasselt worden geplaatst

  1. Last schreef:

    Welke slimmerd heeft het bedacht om van die onzinnige beton blokken in het asfalt te verwerken als afscheiding van de banen in de rotondes zelf? Op de ouderwetse rotondes kun als je verkeerd zit een rondje extra doen om de goede afslag te nemen. Nu heb je de keuze gedwongen de verkeerde afslag nemen of je banden/velgen naar de gallemiezen rijden om op de goede baan te komen. Voor het overige ziet het er strak uit en al een hele verbetering tov voor de aanpak.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500