Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook dit jaar een winterwandeling

Geplaatst op: 30 januari 2019

De bedoeling was om het eenmaal per twee jaar te organiseren, maar volgens de Activiteitencommissie van De Driester is ‘het gewoon te leuk en te gezellig’. En daarom is er ook dit jaar, op 9 februari, een Winterwandeling aan de Kamperzeedijk. De routes zijn 5, 8 tot 10 en 15 kilometer.

Wandelaars die 5 kilometer willen wandelen kunnen starten tussen 10.30 en 11.30 uur. Deze route is ook geschikt voor rolstoelen en wandelwagens, wandelaars die 8/10 km willen wandelen kunnen starten tussen 10.00 en 11.00 uur en voor de liefhebbers van 15 km kan er gestart worden tussen 9.00 en 10.00 uur. Onderweg zal er een mooi rustpunt zijn waar voor de inwendige mens wordt gezorgd en waar een toilet aanwezig is.
Opgave voor de wandeling is wel noodzakelijk en kan per mail t/m 4 februari: acdriester@gmail.com
Kosten voor deze wandeling zijn: € 5,– p.p.
Honden zijn helaas niet toegestaan en deelname is op eigen risico.
Starten kan vanaf de Driester aan de Kamperzeedijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500