Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingen Tennistoernooi krijgt een vervolg

Geplaatst op: 30 januari 2019

Het Gildeslager Evert van Ingen tennistoernooi krijgt dit jaar een vervolg.  Om de tennissport in Zwartewaterland extra onder de aandacht te brengen werd vorig jaar spontaan door een paar “oud leden” bij de drie tennisverenigingen in Zwartewaterland een plan op tafel gelegd voor het organiseren van een gezellig tennisevenement. Enthousiast werd vervolgens het plan uitgevoerd en bij de TCH in Hasselt werd vorig jaar het evenement  voor het eerst georganiseerd.

De wedstrijdcommissie koos voor een opzet en speelwijze die het mogelijk maakte dat iedere deelnemer kansen had om prijzen te winnen. Vleesprijzen en waardebonnen die beschikbaar waren gesteld door Gildeslager Evert van Ingen. Na afloop van de prijsuitreiking was het enthousiasme van alle deelnemers dusdanig groot dat het de organisatie redenen gaf om er een vervolg aan te geven in 2019.

Evert van Ingen: “Het is voor mij als ambachtelijke slager heel belangrijk om een bekende naam op te bouwen in de regio en uiteraard met name in Zwartewaterland. Vorig jaar zijn bij een groot aantal deelnemers van alle drie tennisverenigingen prijzen gevallen en daar ben ik heel erg tevreden over. Hulde aan de organisatie voor de opzet van het gezellige en aantrekkelijke toernooi! Het geeft mij redenen om ook in 2019 samen te werken met de 3 tennisverenigingen met het beschikbaar stellen van een aantrekkelijk prijzenpakket”.

Inmiddels is de wedstrijdcommissie van de tennisvereniging in Genemuiden gestart met de voorbereidingen. Ideeën en plannen zijn er genoeg om het gezellige evenement in goede banen te leiden. Binnenkort kunnen leden en ook nieuwe leden zich via de vereniging aanmelden voor het toernooi dat van 26 t/m 30 maart 2019 op het fraaie tenniscomplex van `t eerste Wittien wordt gespeeld.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500