Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beroepenwedstrijden bij de OVG

Geplaatst op: 1 februari 2019

Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari worden bij de Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) de beroepenwedstrijden in de categorieën timmeren en metselen gehouden. Aan deze wedstrijden doen leerlingen mee uit het vierde jaar van regionale VMBO-scholen.

De leerlingen worden beoordeeld door een officiële jury. De nummer 1 en 2 van de metselwedstijden kwalificeren zich voor de finale van het NK metselen op 10 t/m 12 april in Ede. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag om 16.30 uur door burgemeester Bilder.

In totaal doen er 8 timmermannen en 10 metselaars mee van 5 verschillende middelbare scholen uit de regio.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500