Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

FIFA Toernooi schot in de roos

Geplaatst op: 2 februari 2019

Niels Buter schiet het toernooi van start

39 teams begonnen zaterdagmiddag aan het PS4 Fifa19 Toernooi. Het fanatisme en tegelijkertijd gezelligheid zorgden voor een mooie sfeer in de theaterzaal van d’ Overtoom. En daarmee steunden de teams ook nog eens het goede doel: Energy4All.

Dat was dit jaar het thema van Zwartewaterland Helpt en het E-sport toernooi werd onder die vlag gehouden. Henk Jan Overmars opende het toernooi met een kort gesprek met Niels Buter, het Hasselter jongentje leidt zelfs aan een ziekte en verzamelde onlangs heel veel flessen. Ook Sepp en Silvan waren aanwezig bij het evenement. Zij zetten zich tijdens de radiomarathon ook al fietsend in voor Energy4All.

Na het knappe interview en een schot op goal, uiteraard raak, van Niels was het toernooi geopend. Dat wordt afgesloten met een optreden van Rob Hollander.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500