Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Quiz moet dé Genemuiden-kenner opleveren

Geplaatst op: 7 februari 2019

Wie weet het meest over Genemuiden? Vanavond moet dat duidelijk zijn. Dan organiseert SCEG een Gӕllemuniger oavmd, met daarin de grote Gӕllemuniger quiz.

Die quiz gaat over allerlei onderwerpen met betrekking tot Genemuiden. Natuurlijk over de geschiedenis, maar ook over gebouwen, personen, dialect, scheldnamen: het komt allemaal aan de orde. Na een drietal voorrondes volgt uiteindelijk de finale, waarna de beste allround Gӕllemuunkenner kan worden uitgeroepen! De verschillende kwisrondes worden afgewisseld met Gӕllemuniger liedjes door Jan en Wout en Gӕllemuniger verhalen. In de pauze wordt er een Gӕllemuniger versnapering geserveerd.

De Gӕllemuniger oavmd wordt gehouden op donderdag 7 februari in de podiumzaal van de Overtoom en begint om 19.30 uur. De entree bedraagt € 5,- en dat is inclusief een kop koffie bij binnenkomst en Gӕllemuniger versnaperingen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500