Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider deelnemer wint beroepenwedstijd OVG

Geplaatst op: 8 februari 2019

De enige Genemuider deelnemer aan de beroepenwedstrijd bij het OVG, Rik Heutink, won de eerste prijs met de door hem getimmerde stoel. De enige vrouwelijke deelnemer, Fiep Veldman, eindigde als tweede. Burgemeester Bilder reikte de prijzen vanmiddag uit. 

Derde bij het timmeren werd Rene Huls. Twee Dylans, Sempel (1) en Noppers (2) eindigden bovenaan bij het metselen. Maik Stegeman werd derde.

De jury, bij monde van Henk Wiersma, roemde de ‘enorme motivatie’ van de jongeren. Ook directeur Freddie Buitenhuis noemde de inzet, motivatie en instelling ‘perfect’. “Het verdient groot applaus hoe de deelnemers zich hebben ingezet bij wedstrijd. Alles was op tijd klaar.”

Burgemeester Bilder reikte, zoals gewoonlijk, de prijzen uit. “Omdat de bouw een belangrijke sector in Nederland is. Ik heb zelf ook bouwkunde gestudeerd. Het verschil is dat jullie het kunnen en ik kan er alleen over praten”, sprak hij de jongeren toe. “Mensen die hun vak verstaan en goed gemotiveerd zijn, hoeven zich over hun toekomst geen zorgen te maken.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500