Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub wint in Nijkerk

Geplaatst op: 9 februari 2019

Sportclub Genemuiden lijkt de opwaartse lijn serieus te pakken hebben: zaterdagmiddag won de ploeg van Jan van Raalte knap met 0-1 bij Sparta Nijkerk. De Veluwenaren begonnen als nummer twee aan de wedstrijd.

Beide ploegen kregen kansen in de wedstrijd om op voorsprong te komen, maar pas een kwartier voor tijd kwam de eerste goal op het scorebord. Velda schoot op knappe wijze een vrije trap binnen. Dat leidde tot grote vreugde bij alles wat Sportclub was.

Genemuiden kruipt langzaam weer wat naar boven, omdat veel ploegen bovenin niet wisten te winnen. De topper tussen Urk en Excelsior eindigde in 1-1. Spekkoper was Staphorst. Die ploeg keek lang tegen een achterstand aan tegen SDC Putten, maar boog de wedstrijd in de laatste minuten alsnog om.

Volgende week komt SVZW op bezoek in Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500