Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avond over ‘levend verlies’

Geplaatst op: 11 februari 2019

Steunpunt en Contactgroep Mantelzorg Zwartewaterland organiseren in februari een avond rond ‘levend verlies’. Tijdens deze avond wordt uitgelegd wat levend verlies is. Er wordt dieper ingegaan op welke gevoelens van rouw er kunnen zijn. Bovendien krijgen bezoekers handvatten aangereikt over beter omgaan met rouwgevoelens.

Vervolgens is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan om eigen rouwervaringen uit te wisselen. De avond wordt gepresenteerd door Marga den Boer, consulent bij MEE IJsseloevers.  Zij heeft ervaring met en kennis van ‘levend verlies en rouw’.

De avond is in Teeuwland in Hasselt. Aanvang 19.00 inloop met koffie start van het programma 19.30. De avond eindigt rond 21.00. Entree gratis.
Opgave voor 22 februari bij mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg
l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500