Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen leren omgaan met landbouwverkeer

Geplaatst op: 11 februari 2019

Deze week gaan leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de Kindcentrum Ichthus en de Johannes Bogermanschool op verkeersles. Ze gaan het zogenaamde VOMOL-programma volgen.

VOMOL is een afkorting die staat voor Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer, een educatieprogramma voor basisschoolleerlingen van groep 7 & 8 die vaak met dit verkeer in aanraking komen. Het is een aanvulling op eerdere bijzondere verkeerslessen die leerlingen uit deze groepen kregen, zoals de dode hoekspiegel en het omgaan met vrachtverkeer. Het programma vindt plaats op woensdag 13 februari van 9.00 tot 14.00 uur op sportpark De Wetering.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500