Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

MVG introduceert nieuw platform

Geplaatst op: 11 februari 2019

Met alle vernieuwingen in het centrum vond Middenstands Vereniging Genemuiden de tijd rijp voor een nieuwe huisstijl en platform. “Deze geheel nieuwe stijl past bij het moderne, bruisende en prachtige centrum van Genemuiden”, zo zeggen de middenstanders.

“Met het nieuwe platform willen wij mensen kennis laten maken met wat Genemuiden allemaal te bieden heeft. Dit doen wij met een nieuwe website, social media en diverse soorten drukwerk zoals posters en cadeaubonnen.”

Het eerste evenement dat in de nieuwe stijl wordt gepromoot is de jaarlijkse stoepverkoop op zaterdag 16 februari a.s. van 10.00 – 14.00 uur! Houd de website (www.jevindthetingenemuiden.nl) en de social media (Winkelen in Genemuiden) in de gaten voor alle toffe evenementen, de laatste nieuwtjes en leuke winacties!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500