Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Dijk bij jaarvergadering SGP

Geplaatst op: 12 februari 2019

DV dinsdag 19 februari belegt SGP Zwartewaterland haar Jaarvergadering in één van de zalen van de Bethelkerk. Als spreker is uitgenodigd, de heer Dirk van Dijk, lijsttrekker voor de SGP te Overijssel. In het kader van de a.s. Provinciale Statenverkiezingen op DV woensdag 20 maart 2019 zal de SGP-lijsttrekker refereren over ‘Bouwen en Bewaren’, over rentmeesterschap in Overijssel. Aanvang 19.30 uur.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Van Dijk bij jaarvergadering SGP

  1. KB schreef:

    Goed onderwerp, alleen de provinciale staten stellen weinig voor. Ze kiezen de 1e kamer, maar die stelt evenmin iets voor.
    Onze regering stelt so wie so niets voor. Alle belangrijke besluitvorming wordt in Brussel gedaan en daar wordt het geld opgemaakt. Onze regering is een soort Provinciale Staten, al verbeelden ze zich heel wat. Kijk maar naar Urk. Dat plaatsje wordt kapotgemaakt door Brussel. Onze regering blaft, maar de karavaan trekt gewoon verder.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500