Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zaterdag is de grote Stoepverkoop

Geplaatst op: 13 februari 2019

Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) houdt komende zaterdag weer de jaarlijkse Stoepverkoop. Particulieren die iets willen verkopen kunnen zich nog steeds aanmelden. Kinderen kunnen gratis hun speelgoed of andere producten verkopen. Met het weer mooie weer in aantocht lijkt de verkoop op voorhand al geslaagd!

Mensen die overbodige huisraad of andere spullen willen verkopen, kunnen hun inschrijfformulier aanvragen via albertflier@hotmail.com. Een plek kost slechts vijf euro. Winkeliers die geen MVG-lid zijn kunnen zich voor 25 euro inschrijven.

De Stoepverkoop al jarenlang een begrip in Genemuiden. Het evenement is ooit ontstaan uit het idee dat winkeliers flink opruimen zodat er weer plaats is voor de nieuwe collecties. Dat levert natuurlijk een dag met topaanbiedingen en mooie acties op. Koopjesjagers uit de hele regio komen daarom graag naar Genemuiden.

De stoepverkoop is in het centrum van Genemuiden. Het parcours loopt van de Westerkade tot aan het einde van de Langestraat. De stoepverkopers zijn tussen 10.00 en 14.00 uur actief. De winkels zijn uiteraard ook na 14.00 uur nog geopend!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500