Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus open tijdens Stoepverkoop

Geplaatst op: 14 februari 2019

Tijdens de jaarlijkse stoepverkoop is ook ’t Olde Staduus de hele dag open van 10.00  tot 16.00 uur. “U kunt de baksels van Philadelphia als brok, boterkoek en kokosmakronen meenemen naar huis lekker voor t weekend. De heerlijke advocaat van de fam. Altena is volop voorradig. We zijn er trots op dat wij hun advocaat mogen verkopen”, aldus de medewerkers.

“En niet te vergeten om voor de (klein)kinderen een Gaellemuniger Paaseiernetje te kopen, dan vist u tegen Pasen niet achter het “eiernetje”.  De thematafel staat tot de Pasentijd in het thema van steigerhout. Er zijn o.a. veel presenteer planken te koop, maar ook kunnen bestellingen worden opgegeven. Ook de leuke mini plankjes met Paasversieringen zijn verkrijgbaar. Thee en sommige chocola producten en de laatste kaarten van Floris zijn afgeprijsd.”

Lia Bos zorgt momenteel voor een constante vernieuwing van haar kaarten. € 10,00 voor 11 kaarten. Dit weekend is voor het laatst de expositie van mevrouw M. van der Spek – Visscher bezichtigen. Er is veel belangstelling geweest voor haar aquarellen en acrylschilderijen. In de eerste week van maart wordt het expo stokje overgenomen door de schilders club uit De Meente, onder leiding van van mevrouw M. Post – Eenkhoorn.

’t Olde Staduus doet op vrijdag 15 maart van 9.00 – 13.30 uur mee aan NL DOET. Om half negen staat de koffie klaar in de hal boven. “We gaan verschillende klussen doen. Bezig met het groen rondom het gebouw, schoonmaakklusjes in het gebouw die blijven liggen aan pakken en ook kunt u mee helpen met het maken van creatieve producten voor verkoop in de winkel. We sluiten de dag af met een lunch. Aanmelden kan via 038 – 8200346 of 06 22037035 of per mail via info@toldestaduus.nl.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500