Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonnenregen op de N331

Geplaatst op: 15 februari 2019

De politie deelde donderdagavond maar liefst 152 bekeuringen uit op de N331. Bij Zwolle en Hasselt werden in totaal 617 bestuurders gecontroleerd op hun snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 147 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Bonnenregen op de N331

  1. Neo schreef:

    Hoelaat stonden ze er te flitsen?

  2. Gerrit schreef:

    Helaas gaat dat verhaal volgens mijn gegevens niet op, ze mogen altijd afwijken van de verkeersregels met of zonder haast.

  3. Hermandad schreef:

    Helden zijn het, maar die bonnen kunnen denk ik allemaal verscheurd worden, die grote held stond namelijk te flitsen in een gesloten verklaring ( bestemmingsverkeer )en flitsen is geen noodzaak, maar bijverdienste.En ook nog op een onverlichte weg bij een boer op een inrit??Dus bij deze dacht deze held slim te zijn, ik denk zelf volgens de wegenverkeerswet dat zonder enige noodzaak zelfs dit niet toegestaan is !!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500