Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden gaat onderuit tegen SVZW

Geplaatst op: 16 februari 2019

Sportclub Genemuiden kon zaterdagmiddag de goede serie na de winterstop geen vervolg geven. In de slotfase glipte een zeker lijkende voorsprong tegen SVZW uit handen. De rode lantaarndragers scoorden twee keer en gingen met een 2-3 overwinning naar huis.

Voor rust kreeg Sportclub voldoende kansen om op voorsprong te komen, maar het waren de zwaluwen uit Wierden die uiteindelijk met een 0-1 voorsprong de rust in gingen. Ze kwamen na 25 minuten op 0-1 uit een strafschop. Dat was de eerste tegentreffer voor Genemuiden na de winter. Voor rust raakte Van der Kolk onder meer de paal.

Na rust stond Genemuiden vrij snel op gelijke hoogte, via uiteraard Omar Kavak. Sijmon Eenkhoorn, weer eens in de basis, zorgde na vijf kwartier voor de 2-1. Hij zette zijn ploeg op voorsprong door een mooie aanval doeltreffend af te ronden. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld, maar in de slotfase prikte Hegeman plotseling de gelijkmaker binnen. En tot overmaat van ramp scoorde SVZW in blessuretijd ook nog de 2-3 via Maskoul. Daarmee komt een einde aan een knappe serie uitslagen van Sportclub.

Voor Genemuiden gaat de competitie over twee weken verder. Dan wacht de uitwedstrijd bij WHC.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500