Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJVV wint van DOS

Geplaatst op: 16 februari 2019

IJVV heeft verrassend de streekderby van DOS Kampen gewonnen. In een wedstrijd met een hoog Genemuiden-gehalte werd het 1-2. Alle goals vielen in het laatste deel van de wedstrijd. De Velde zette de IJsselmuidenaren na zeventig minuten via een strafschop op voorsprong, waarna Bakker niet veel later ook van elf meter de gelijkmaker binnenschoot. Bel besliste uiteindelijk het duel met een afstandsschot. Bij DOS stonden Riemens, Jansen en Rotman in de basis, bij IJVV begonnen Van Lente en Visscher het duel. DOS blijft ondanks het verlies koploper, omdat ook de concurrentie punten morste

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500