Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters op het podium

Geplaatst op: 17 februari 2019

Tijdens de eerste selectie van de Hofvlietvilla Bokaal in Hasselt kwamen Jolanda Schaap en Daphne Visscher van de Zwartewaterruiters goed voor de dag.

Beide combinaties kwamen aan start in de klasse B. In een groep van 15 deelnemers wist Jolanda Schaap met haar paard Leon naar twee 4e prijzen te rijden. Voor de eerste proef verdienden zij 189 punten en ontvingen voor de tweede proef 188 punten.
Daphne Visscher mocht tweemaal het podium betreden. Met haar paard Slv’s Wish werd ze in de eerste proef 1e met 199 punten en in de tweede proef eindigde de combinatie op een mooie 2e plaats met 198,5 punten.

In Hardenberg kwam Carolien Altena aan start tijdens de regiokampioenschappen voor pony’s dressuur. In de klasse M2 behaalden zij met haar pony Komeet 183,5 en 191 punten. Met deze scores behaalden zij een 3e plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500