Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boutzamar komt Sportclub versterken

Geplaatst op: 19 februari 2019

Sportclub Genemuiden haalt een derde versterking uit Friesland. Ook Noureddine Boutzamar komt van Harkemase Boys over naar Genemuiden. Dit is een 24-jarige in Tijnje woonachtige middenvelder die op meerdere posities inzetbaar is, maar de laatste jaren voornamelijk als defensieve middenvelder heeft gespeeld.

Nadat hij de jeugdopleiding van SC Cambuur heeft doorlopen heeft hij nog een aantal jaren deel uitgemaakt van de A-selectie van SC Cambuur en kwam hij uit voor Jong FC Groningen. Bij Harkemase Boys is hij een belangrijke schakel op het middenveld. Voor de toekomst heeft Noureddine plannen om zich te gaan vestigen in Zwolle en daarom ziet hij in SC Genemuiden een ideale club om zijn carrière te vervolgen.

Onlangs besloot Genemuiden de voorkeur te geven aan een extra middenvelder boven aanvaller Jos Hooiveld. Die moet daarom vertrekken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500