Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Faber en De Jong blijven aan modderen

Geplaatst op: 21 februari 2019

Hebben we net Valentijnsdag achter de rug en dan komen Casper de Jong en Steven Faber ons doodleuk uitleggen, dat het met die liefde gewoon een enorm gedoe blijft… Dichter de Jong en gitaarvirtuoos Faber, voor deze bijzondere gelegenheid bijgestaan door Jerry Hoekman, menen te weten hoe dat allemaal zit. Of misschien zullen ze deze avond wel tot de conclusie komen dat liefde gewoon iets volstrekt onbegrijpelijks blijft.

In ieder geval belooft het voor iedere muziek- en poëzieliefhebber een prachtige avond te worden in de altijd sfeervolle kantine van d’Overtoom. Overigens zal het deze avond vast ook over heel andere zaken gaan dan uitsluitend de liefde. Casper de Jong kan namelijk evengoed geïnspireerd raken door de alledaagse dingen, zoals de uiterwaarden van het Zwartewater, tussen Hasselt en Genemuiden. Een avond met dit duo biedt een volstrekt unieke beleving waarbij ook humor en ontroering elkaar moeiteloos afwisselen. Een aanrader dus…

SCEG en d’Overtoom hebben de handen in elkaar geslagen en zijn er in geslaagd u deze avond te kunnen aanbieden voor het bijna lachwekkende bedrag van € 5,=. Als we dan ook nog bedenken dat daarbij inbegrepen is de aanwezigheid van Jerry Hoekman, bekend van onder meer Uncle John, 12 x 12 en Juust, en als muziekdocent de inspirator van menig jong Genemuider talent, dan zal iedereen begrijpen dat dit een avond wordt die je eigenlijk niet missen mag. Op vrijdag 1 maart vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in d’Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500