Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans geeft rijopleiding B update

Geplaatst op: 21 februari 2019

Per 25 maart 2019 gaat het praktijkexamen B op meerdere punten veranderen. Zo wordt gebruik van een navigatiesysteem standaard in het praktijkexamen en krijgen de bijzondere verrichtingen een update. JobTrans heeft de ontwikkelingen op de voet gevolgd en heeft haar rijopleiding hierop aangepast. Met de vernieuwde rijopleiding B is JobTrans klaar voor de toekomst.

Het verkeer in Nederland stelt hoge eisen aan iedere verkeersdeelnemer. Hier zijn de examennormen van het CBR op afgestemd. JobTrans zorgt ervoor dat de kandidaten goed voorbereid het CBR theorie- en praktijkexamen ingaan. Ook kan men momenteel profiteren van een extra scherpe aanbieding, namelijk: 27 lesuren, iTheorie, 1x theorie- en praktijkexamen voor € 1.409 inclusief btw. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via 038 385 4317 of genemuiden@jobtrans.nl.

Over JobTrans
JobTrans is dé full-service hr-dienstverlener en opleider in de transport en logistiek. Van uitzenden en werving en selectie tot het ontwikkelen en verzorgen van (praktijkgerichte) opleidingen, cursussen en trainingen. JobTrans biedt het allemaal. Kijk voor meer informatie op www.jobtrans.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500