Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Kolk bezig aan laatste maanden

Geplaatst op: 22 februari 2019

16-02-2019: Voetbal: SC Genemuiden v SVZW: Genemuiden/ Anne van der Kolk of Genemuiden/

Afgelopen donderdag heeft Anne van der Kolk de selectie en staf van SC Genemuiden meegedeeld dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen als selectiespeler van SC Genemuiden. De TC van Sportclub heeft er alles aan gedaan om Anne nog een seizoen aan boord te houden omdat hij nog steeds van grote waarde is in de huidige selectie.

Aan het eind van dit seizoen heeft Anne er 12 seizoenen SC Genemuiden op zitten en hij vindt het mooi geweest om zo meer tijd te maken voor het gezin en andere zaken op de zaterdag.

Van der Kolk kwam in 2007 over van Bennekom en behaalde met SC Genemuiden diverse successen; kampioenschappen, winnaar van de Noordelijke districtsbeker, TOPKLASSE-voetbal en de KNVB-bekerwedstrijden tegen FC Groningen, FC Twente, ADO Den Haag & PSV.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500