Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twaalfde editie rockt voor Hope4Kids

Geplaatst op: 23 februari 2019

Zaterdag 9 maart vindt de 12e editie van de Rock Evening plaats in de Overtoom. In de loop van de jaren heeft de organisatie van het evenement telkens wat nieuws proberen toe te voegen aan het programma. In de eerste jaren werd er naast het optreden van een goede classic-rock band vaak een concertfilm vertoond. Later ging men werken met een regionaal voorprogramma.

Dit jaar is er weer een extra  dimensie toegevoegd.  Omdat er geen keuze kon worden gemaakt uit de 2 bands die waren overgebleven van de shortlist, is besloten om ze allebei maar uit te nodigen.  Dr Jekyll & Mr Hyde  zijn geen onbekenden. Vier jaar geleden speelde men de zaal plat en het podium aan “gort”. Zij zullen het “minifestival”  openen om kwart over 9. Rond de klok van 11 zullen The Streets het stokje overnemen.

Dr Jekyll & Mr. Hyde spelen rocksongs van oa Joe Cocker, Queen en Steve Ray Vaughan. De band weet als geen ander  de juiste snaar te raken bij het publiek.  De ideale opener voor deze 12e editie. Voor de The  Streets is het daarna zaak om de draad op te pakken en het “karwei” af te maken.  Net als Dr. Jekyll& Mr Hyde haalde ook deze band al eens een keer de finaleronde van de prestigieuze  Clash of the Cover bands.

The  Streets  speelt oa muziek van Rammstein, Motorhead, Muse en Pearl  Jam. Iets steviger muziek dan hun collega’s deze avond.

De organisatie  denkt  dat het een superavond wordt.  Naast twee  bands die een volledig optreden geven is er ook gewerkt aan een  andere indeling van de zaal. Dit komt de gezelligheid nog meer ten goede.

Sinds een aantal jaren is er een goed doel aan de Rock Evening gekoppeld. Dit  jaar is dat het gemeentelijk 2/3e wereldproject van Jan en Margriet Eenkhoorn en hun vrijwilligers, Hope for Kids.

Om de beide bands volledig tot hun recht te laten komen begint de Rock Evening dit jaar vroeg.  De zaal is open vanaf half 9. De aanvang staat gepland zo rond 21.15.

De eerste reserveringen zijn al binnen. Dit is mogelijk via info@rockevening.nl.

De Rock evening wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. Zie hiervoor de site van de organisatie.

De  entree bedraagt 10,00.

Voor verdere info. www.rockevening.nl, www.the-streets.nl, www.jekyyllandmrhyde.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500