Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ladiesnight bij De Strandhoeve

Geplaatst op: 25 februari 2019

Op zaterdagavond 9 maart vindt de derde editie van De Strandhoeve Ladiesnight plaats. Een avond die volledig in het teken staat van vrouwen. Geniet van workshops, demonstraties, muziek, lekkere hapjes, drankjes en nog veel meer! Het Partycentrum aan de Uiterdijkenweg 59 opent haar deuren vanaf 19:00 uur en verwelkomt haar gasten met een heerlijke cocktail. Tickets zijn te verkrijgen via een aantal deelnemende bedrijven en via www.destrandhoeve.nl/ladiesnight .

Meer beleving!
Dit jaar is er gekozen voor een iets andere insteek, zodat er voor de bezoeker nóg meer te beleven valt. De Strandhoeve introduceert dit jaar diverse workshopruimtes waarin bezoekers gratis een workshop kunnen volgen. Naast de workshops zal er dit jaar ook voor het eerst een Silent Disco aanwezig zijn. Geniet van muziek, zonder kritiek!

Wat keert weer terug?
Net als in de voorgaande jaren zijn er dit jaar weer enthousiaste bedrijven uit Steenwijkerland, Noordoostpolder en omstreken aanwezig. Ieder biedt haar eigen expertise; fashion, creatief, beauty, lifestyle, interieur, food, kids & health. Ook de Bingo met Ballen keert dit jaar weer terug met spetterende prijzen te winnen zijn aangeboden door de deelnemende bedrijven. Bij vertrek krijgen de bezoekers natuurlijk weer een leuke verrassing mee.

Mannencafé – Gratis toegang voor mannen!
Het wordt al traditie: want speciaal voor alle mannen wordt ook dit jaar weer het Mannencafé ingericht. Bier, darts, bitterballen en veel mannelijke gezelligheid. Mannen mogen aan het einde van de avond weer opgehaald worden, maar zijn natuurlijk ook van harte welkom om zelf een rondje over de Ladiesnight te lopen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500