Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Al veertig jaar lid van Excelsior

Geplaatst op: 28 februari 2019

Christelijke zangvereniging Excelsior heeft tijdens de jaarvergadering Driekus Beens (40 jaar lid) in het zonnetje gezet . Fyke Dragt ook (40 jaar lid) was wegens ziekte niet aanwezig. Voorzitter Geertje Bosman heette iedereen hartelijk welkom.

“Onder het genot van een kopje koffie en een drankje hebben wij zeer genoten van de komische verhalen in het Gaellemunigers van Wim Nijboer. Daarna was er nog een verloting. De avond werd afgesloten door de voorzitter Tinie Barneveld met een prachtig gedicht. Het koor geeft 13 april een Paas Concert in de Gereformeerde Kerk te Genemuiden”, aldus de zangvereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500