Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hondenwandeltocht Welkoop Hasselt

Geplaatst op: 28 februari 2019

De lente staat weer voor de deur en daarmee is het de hoogste tijd om de buitenlucht weer op te zoeken. Daarom organiseert Welkoop Hasselt een hondenwandeltocht op zaterdag 9 maart. Deze tocht van circa 9 km zal door het buitengebied van Hasselt voeren en start vanaf de parkeerplaats van de Welkoop aan de Burgemeester Malcorpslaan 1a in Hasselt.

“Een mooie gelegenheid voor u en uw hond(en) om een prachtige wandeling te maken langs de mooiste plekjes rondom Hasselt. Na afloop krijgt u in de winkel een kop koffie of thee aangeboden en is er een leuke verrassing voor uw hond”, aldus het team van de Welkoop.

Wanneer?         Zaterdag 9 maart om 13:30
Opgave:            In de winkel, per mail via hasselt@welkoop.com of                                telefonisch op 038-4771933
Kosten:            Gratis

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500