Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel voordeel op bedrijfswagens bij Van Kesteren

Geplaatst op: 1 maart 2019

De Renault Bedrijfswagendagen bij Van Kesteren zijn in Zwartsluis en Kampen in volle gang. Komende week kunt u nog tot en met vrijdag 8 maart profiteren van spectaculaire voordelen op de Renault Kangoo, Trafic of Master.

Bij de aanschaf van een nieuwe Renault-bedrijfswagen kan het voordeel oplopen tot wel 6.000 euro, inclusief een gratis laadruimtepakket ter waarde van 1.000 euro. “We hebben deze dagen een zeer breed aanbod, met meer dan vijfhonderd uitvoeringen”, zegt directeur Wimfried van Kesteren.

“Bovendien zijn er verschillende vormen van Flex Financial Lease mogelijk”, gaat hij verder. “Hiermee wordt u als ondernemer door Renault ontzorgd.” De aanschaf van een nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master is in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie met Flex Financial Lease te financieren tegen een aantrekkelijk rentetarief van slechts 0,9 procent. “Dit kan al voor een maandbedrag vanaf 125 euro”, vertelt Van Kesteren. “Maar er zijn ook constructies mogelijk waarbij u een Renault bedrijfswagen al voor 100 euro per maand least.”

Veel uitvoeringen

“De Renault Bedrijfswagendagen zijn de ideale gelegenheid voor ondernemers om nieuwe bedrijfswagens uit te zoeken”, gaat Van Kesteren verder. “Er zijn maar liefst vijfhonderd uitvoeringen met de kenmerkende Renault-eigenschappen comfort, veiligheid en praktische bruikbaarheid.”

De Renault Bedrijfswagendagen begonnen op zondag 17 februari en duren tot 8 maart as. Van Kesteren: “Kom nog deze week gezellig langs in onze showroom in Kampen of Zwartsluis. Onze verkoopadviseurs vertellen u onder het genot van een heerlijk en eerlijk kopje koffie graag alles over de lopende acties.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500