Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lage opkomst bij informatieavond Stuivenbergstraat

Geplaatst op: 4 maart 2019

De gemeente wil de Stuivenbergstraat veiliger maken. Maandagavond was de straat in ieder geval niet druk vanwege de informatieavond in d’ Overtoom: daarop kwamen slechts twintig bewoners af.

De drukke Stuivenbergstraat is al jarenlang onderwerp van gesprek. Omwonenden vinden dat er te snel wordt gereden in de straat. Een maatregel die de gemeente onlangs nam werd niet enthousiast ontvangen. De gele markering bij d’ Overtoom maakt de situatie er niet direct veiliger op, zo is de algemene indruk.

Verderop in de straat moeten meer versmallingen komen. Die moeten de snelheid uit het verkeer halen, onder meer van het streekvervoer, waarvan bewoners vinden dat de bussen te snel rijden. Over de voorstellen konden bewoners maandagavond hun mening geven, met gele briefjes. De gemeente gaat de plannen de komende tijd verder uitwerken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Lage opkomst bij informatieavond Stuivenbergstraat

  1. Hilleen schreef:

    Tja ben al hele tijd met de gemeente in conclaaf over de stuivenbergstraat. Iedereen van de omliggende straten zou ook hiervoor een uitnodiging krijgen. Maar dat is dus niet gebeurd. Gemiste kans van de gemeente.

  2. Pd77 schreef:

    Dat gele vak bij de Overtoom ook maar vervangen voor echte zebrapad,hier werd ik alsnog bijna omver gereden

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500