Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lage opkomst bij informatieavond Stuivenbergstraat

Geplaatst op: 4 maart 2019

De gemeente wil de Stuivenbergstraat veiliger maken. Maandagavond was de straat in ieder geval niet druk vanwege de informatieavond in d’ Overtoom: daarop kwamen slechts twintig bewoners af.

De drukke Stuivenbergstraat is al jarenlang onderwerp van gesprek. Omwonenden vinden dat er te snel wordt gereden in de straat. Een maatregel die de gemeente onlangs nam werd niet enthousiast ontvangen. De gele markering bij d’ Overtoom maakt de situatie er niet direct veiliger op, zo is de algemene indruk.

Verderop in de straat moeten meer versmallingen komen. Die moeten de snelheid uit het verkeer halen, onder meer van het streekvervoer, waarvan bewoners vinden dat de bussen te snel rijden. Over de voorstellen konden bewoners maandagavond hun mening geven, met gele briefjes. De gemeente gaat de plannen de komende tijd verder uitwerken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500