Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters sterk in eigen huis

Geplaatst op: 4 maart 2019

Afgelopen weekend werd Indoor Genemuiden voor paarden gehouden bij Hippische Centrum de Zwartewaterruiters. Tijdens het driedaagse spring-event kwamen clubleden Jan Beens en Beanke Roeland hier goed voor de dag.

Vrijdags startte Jan Beens in de klasse L met J Dion en ontving een 4e prijs. In de klasse M behaalde hij met Idieta een 11e plaats. Zaterdags kwam Jan nogmaals aan start met J Dion in de klasse L, ze deden er een schepje bovenop en behaalden een 3e prijs. Met het paard Gerlinda eindigde hij op een 6e plaats.

Beanke Roeland behaalde donderdags een mooie 2e plaats met Jelrelia in de klasse B. Ook in de klasse M eindigde ze met het paard Happyday in de top drie, zij ontvingen een 3e prijs. In de klasse L wist Beanke nogmaals een 2e prijs binnen te halen, dit keer had zij Ina’s Girl gezadeld.

Janine Flier was afgelopen weekenden succesvol tijdens paarden dressuur in zowel Raalte als Nunspeet. In Raalte wist Flier met Harley, in een groot deelnemersveld, een 5e prijs met 212 punten en een 2e prijs met 218,5 punten te behalen in de klasse Z1. In Nunspeet kwam Janine met beide paarden aan start. Met Harley behaalde zij tweemaal een 2e prijs met 228,5 en 230,5 punten in de klasse Z1. In de gecombineerde rubriek Z2/ZZL reed ze met Hercules naar twee 1e prijzen met 216 en 221 punten.

Vorig weekend startte Daphne Visscher met haar pony Orchid’s Château tijdens een springconcours in Zuidwolde. Na een wat minder goed eerste rondje in de klasse B cat. DE, reden zij een foutloos tweede parcours wat resulteerde in een 3 prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500