Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regionale zendingsavond in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 7 maart 2019

Komende dinsdag is er een regionale zendingsavond in het Hervormd Centrum. Thema is Licht in de duisternis: Gods Woord voor onbereikte Indianenstammen.

Na een recente reis naar Brazilië vertelt Marjon de Jong (kleindochter van mw. M.A. Mijnders – van Woerden) aan de hand van PowerPoint over Indianenstammen in het Amazone oerwoud en het zendingswerk dat daar gebeurt.

Een boeiend verhaal over het zendingswerk dat wordt gedaan door de Indiaanse zendeling Samuël onder de tot voor kort nog niet bereikte Lange Pijl Indianenstam. In de pauze is er gratis koffie / thee / fris en ook is er een boekentafel.

Aanvang: 19:30 uur

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500