Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vind ik Lekker valt in de smaak

Geplaatst op: 8 maart 2019

Buitenbosch verkoopt sinds kort de producten van Vind ik Lekker. Onder dat label bakt Margriet Eenkhoorn koeken en andere lekkernijen. “Dat ambachtelijke karakter past heel goed bij Buitenbosch en de producten vallen heel goed in de smaak. Vorige week moesten we meteen al bijbestellen”, vertelt Harold van Dalfsen van Buitenbosch.

Familie, vrienden en collega’s kennen de baktalenten van Margriet Eenkhoorn al jarenlang. “Het bleef broeien om er eens wat meer mee te doen”, vertelt Margriet, die daarom in het najaar bij Buitenbosch binnenstapte. “Wij waren meteen enthousiast, maar zaten toen net in een drukke periode vanwege onze verhuizing. Toen we in januari weer met elkaar spraken, had Margriet ondertussen voor een mooi logo en goede verpakking gezorgd. Buiten dat de producten lekker zijn zien ze er ook heel professioneel uit”, zegt Van Dalfsen.

Vind ik Lekker levert nu boterkoek, speculaaskoek en boterplaatkoek met appel en daarnaast de lekkernijen chocoshocks, kokosshocks en dadelshocks. “Ik denk dat mensen de passie proeven waarmee de producten zijn gemaakt. Een ambachtelijke koek is toch anders dan een serieproduct. Leuk om te horen dat de eerste reacties enthousiast zijn. Nou hoop ik natuurlijk dat mensen ook een tweede keer kopen”, zegt Margriet. Haar opa was vroeger ook bakker, kwestie van de appel die niet ver van de boom valt kortom.

Met de vernieuwde Buitenbosch gaat het ondertussen ook heel goed. In de grotere ruimte komt het assortiment aan lekkernijen nog beter tot zijn recht, zegt Van Dalfsen. “Vind ik Lekker past heel goed bij onze winkel. Het is een typisch product voor het weekeinde, maar ook leuk om cadeau te doen of in een pakketje.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500