Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwembadpersoneel in het nieuw

Geplaatst op: 8 maart 2019

Het personeel en management van de drie zwembaden in Zwartewaterland draagt sinds kort nieuwe bedrijfskleding. In de afgelopen jaren waren ze herkenbaar aanwezig in de kleuren oranje-zwart. Deze kleding moest worden vervangen. De keuze voor de nieuwe outfit is nu gevallen op een fris groene kleur van de shirts met een zwarte broek. Op het shirt staat de naam van de zweminstructeur of zweminstructrice.

Volgens zwembadvoorzitter Roel Huls is het belangrijk, dat het personeel duidelijk herkenbare kleding draagt. Bezoekers zien wie er werkt bij de zwembaden en bij wie zij met bepaalde vragen terecht kunnen.

De nieuwe kleding draagt verder bij aan de representativiteit van de medewerkers, zo zegt een van de locatiemanagers Raymond Spijkerman. “Wij staan hiermee weer een aantal jaren klaar voor de dienstverlening aan de vele bezoekers van de zwembaden.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500