Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier rijdt naar overwinning

Geplaatst op: 11 maart 2019

In Hierden kwam Janine Flier succesvol aan start tijdens een indoor dressuur wedstrijd voor paarden. Flier zette met haar paard Harley twee nette proeven neer. Met de hoge scores van 220,5 en 228 punten wonnen zij, met ruime voorsprong, tweemaal een 1e prijs in de klasse Z1.

Op het thuisfront werd het tweede weekend georganiseerd van Indoor Springen Genemuiden. Als afsluiting werd er een spectaculaire Derby georganiseerd. Er kon mee worden gedaan in teams, bestaande uit een uit een pony- en paardenruiter. Clublid Jeanine Fuite en haar paard General ging de strijd aan samen met teamgenoot Cherise Vos en haar pony Bacardi van VVV Rouveen. Het team zette een zeer snelle tijd neer en eindigden op een knappe 3e plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500