Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pont weer in de vaart

Geplaatst op: 11 maart 2019

Onstuimig weer

De pont is maandagmiddag rond 15.00 uur uit de vaart genomen. Een schip raakte de kabel, waardoor de pont aan de Genemuider kant stil ligt. Rond 16.30 uur kon de pont de normale dienstregeling hervatten.

Het Zwarte Water raast ondertussen ook onstuimig. De uiterwaarden stromen langzaam vol. Fietsen tussen Zwartsluis en Genemuiden is welhaast onmogelijk, merkten de scholieren van het Agnieten College. Die dwarrelden alle kanten op door de storm. Eenmaal bij de rivier aangekomen wacht een volgende teleurstelling. “De pont is kapot, meneer…”, klinkt het.

De meeste automobilisten zijn dan ondertussen al omgereden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Pont weer in de vaart

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500