Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel voordeel bij Van Kesteren

Geplaatst op: 13 maart 2019

Renaultdealer Van Kesteren viert zowel in Zwartsluis als Kampen het begin van de lente met de Salon de Promotion-dagen. Van donderdag 14 maart tot en met zondag 24 maart 2019 profiteert u van spectaculair voordeel op alle personenauto’s. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst €3.300,-.

Tijdens de landelijke Salon de Promotion-dagen van Renault is het nu ook bij Van Kesteren hét moment om een nieuwe Renault aan te schaffen. “Of u nu zoekt naar een zakelijke of stoere auto, bij Renault is er altijd een auto die bij jou past”, vertelt directeur Wimfried van Kesteren. “Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we op welk model bieden, kan het voordeel berekenen op www.renault.nl”.

Goede inruilprijzen

Naast interessante kortingen kunt u bij Van Kesteren ook rekenen op prima inruilprijzen. “We beschikken over een uitstekende occasion-afdeling”, aldus Van Kesteren. “Goede dealeronderhouden occasions zijn dan ook bijzonder welkom bij ons. Zeker met de Salon de Promotion-kortingen vormen onze inruilprijzen nu een aantrekkelijke combinatie.”

De Salon de Promotion-dagen zijn een ideale gelegenheid om een kennis te maken met alle personenauto’s van Renault. Van Kesteren: “Stap bijvoorbeeld eens in de Renault Captur, een modieuze SUV waarmee u gemakkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert. Of wat dacht u van de Renault Mégane met zijn krachtige, sportieve uitstraling? Ieder model heeft zijn eigen stijl en karakter. Laat u verrassen door het complete aanbod!”

De nieuwe Kadjar

“Wilt u liever een stoere Renault rijden? Dan is de nieuwe Renault Kadjar wellicht iets voor u”, legt Van Kesteren uit. “Deze opvallende SUV is volledig vernieuwd en natuurlijk ook te bewonderen op onze locaties in zowel Kampen als Zwartsluis. Onze verkopers vertellen u er graag alles over.”

Naast Salon de Promotion-dagen, beginnen op maandag 18 maart ook de Clio-kortingsmaanden in Kampen en Zwartsluis. “Vanaf dan kunt u tegen een sterk gereduceerde prijs sportief, opvallend en gewild de weg op. Alle Clio hatchback voorraadmodellen bieden we tijdens deze actie €2.500,- goedkoper aan”, vertelt Van Kesteren. De Clio-kortingsmaanden lopen tot eind juli.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500