Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan normaal bestaat twintig jaar

Geplaatst op: 14 maart 2019

Dit jaar viert het bekende Gaellemuniger koor Anders dan Normaal zijn 20e verjaardag. Ondanks dat, zoals bij veel koren, het ledenaantal in de loop der jaren is teruggelopen is Anders dan normaal springlevend.

Een veertigtal enthousiaste leden komen elke dinsdagavond vanaf 19.30 uur bijeen in verenigingsgebouw d’ Overtoom om onder leiding van dirigent Bert Koster bijgestaan door een viertal gedreven muzikanten het repertoire op peil te houden en aan te passen. Daardoor bestaat het repertoire van het koor niet alleen uit oude toppers maar staan ook nummers van de op dit moment bekende artiesten op het repertoire

Op 29 juni a.s. gaat het koor vergezeld van partners op stap om het 20 jarige jubileum te vieren. Voor 2019 is het koor al redelijk volgeboekt en staan er 15 optredens op de agenda, maar er is nog beperkt ruimte voor nog een aantal optredens. Ook kan Anders dan normaal nieuwe leden gebruiken. De leden nodigen daarom zanglustige mannen uit om een keer de repetitieavond te bezoeken.

Het verplicht tot niets en wilt u meer informatie, kijk dan op www.andersdannormaal.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500