Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ChristenUnie pleit voor snelle fietsverbinding naar Hasselt

Geplaatst op: 14 maart 2019

ChristenUnie Zwartewaterland heeft samen met Renate van der Velde en Sybren Stelpstra namens ChristenUnie Provincie Overijssel een bezoek gebracht aan het bedrijf Gedie in Genemuiden en De Linde in Hasselt. Daarbij kwam onder meer een snelle fietsverbinding tussen Genemuiden en Hasselt aan bod.

“Bij Gedie hebben we gezien hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek vinden. Er wordt daar dagelijks voor ongeveer 30 mensen passend werk gevonden. Onder professionele begeleiding kunnen zij met plezier hun werk te doen. We hebben samen gesproken over welke rol provincie en gemeente kunnen spelen en welke verbeterpunten er zijn”, aldus de aanwezigen.

“Aansluitend hebben we gesproken over de rol die de Provincie kan spelen bij het realiseren van een snelle fietsverbinding tussen Genemuiden en Hasselt. Mede gezien de grote werkgelegenheid op de topwerklocaties tapijtcluster Genemuiden en Hasselt, zou dit voor veel mensen een efficiëntere woon-werk verbinding opleveren! “

Samen werd ook kort gekeken naar, en gesproken over de realisatie van de nieuwe rotonde op de Nieuwe Weg, waarna het bezoek onder het genot van koffie werd afgesloten bij De Linde, waar ook het bijzondere karakter van deze prachtige voorziening gewaardeerd en besproken werd.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “ChristenUnie pleit voor snelle fietsverbinding naar Hasselt

  1. Klaas schreef:

    Wat een onzin!

    Ps : er bestaat 1 snelle fietsverbinding met een splinternieuw betonnen fietspad door Mastenbroek en 1 prachtige langere verbinding via Cellemuiden/Hasselterdijk.
    Ik maak regelmatig gebruik van beide.

  2. Karel schreef:

    Wellicht het idee overgenomen van het CDA?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500