Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Droomwoning vinden op Open Huizen Dag

Geplaatst op: 14 maart 2019

Op zoek naar een woning? Doe dan mee aan de NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 30 maart kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. “Makkelijk en gezellig, en wie weet vind je zo je  droomhuis. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan”, zegt Freek van den Berg van Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Het is op 30 maart alweer de 22e editie van de NVM Open Huizen Dag. Het blijft een groot succes, niet alleen door de vele verkopers die hun woning openstellen voor bezichtiging, maar ook omdat de deelnemers – verkopers en zoekende kopers – sneller tot een transactie komen. Dit jaar openen weer duizenden woningen in Nederland tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren. “Op de woningsite Funda is binnenkort te zien welke huizen deelnemen. Vervolgens kun je een route uitstippelen en op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezichtigen. Je kunt de sfeer opsnuiven en de buurt verkennen”, aldus van den Berg.

Deelname werpt vruchten af

Verkopers hebben veel baat bij de NVM Open Huizen Dag. Het is een mooi moment om actief aan de slag te gaan met de verkoop van je huis. En het werpt zijn vruchten af: van woningen die deelnamen in oktober 2018, was twaalf weken later 48% verkocht. Van de niet-deelnemende woningen was dat 34%.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500