Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe sponsor voor de ‘Omloop’

Geplaatst op: 14 maart 2019

Jacco Naberman, eigenaar van L&M Workwear, heeft voor 3 jaar zijn naam aan de “Omloop van Noordwest Overijssel” gekoppeld. Voortaan heet de “Omloop van Noordwest Overijssel” de “L&M Workwear Omloop van Noordwest Overijssel”.

Al een aantal jaar ging Jacco Naberman mee als gast in één van de volgwagens tijdens de koers. Dat hij heel enthousiast was is het bestuur van stichting Wielerpromotie Genemuiden niet onopgemerkt gebleven. Stichting wielerpromotie Genemuiden en Jacco Naberman hebben in elkaar een stabiele partner gevonden. Een organisator van een groot evenement is altijd steun nodig van een betrouwbare partij en L&M Workwear treft in deze, hoog aangeschreven wielerklassieker, een mooi uithangbord voor zijn diverse kledinglijnen.

Op zaterdag 6 april 2019 zullen wederom drie koersen van start gaan op het Havenplein te Genemuiden. Om 9.00 uur starten de nieuweling en junior dames, om 12.00 uur de nieuwelingen en om 15.00 uur de junioren.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.omloopnwo.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500