Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van d’ Olde Stempel verwelkomt de lente

Geplaatst op: 15 maart 2019

“Ha Kamperzeedijk!”, verwelkomt Helma Last een klant in Van d’ Olde Stempel. “Kijk Ommen!”, zegt ze even later. Ze vindt dat persoonlijke contact met klanten belangrijk. Die moeten zich welkom voelen. “Dat past ook bij mijn winkel denk ik”, zegt ze na bijna een jaar Van d’ Olde Stempel. Ze verwelkomt woensdag de komst van de lente met een extra koopavond.

Na een periode in de Langestraat, in feite in haar eigen woonkamer, zette ze niet veel later al de stap naar de Westerkaai. In het voormalige pand van Pand21 opende ze tijdens de Biestemerk de deuren. “Dat was een hele hectische dag en die drukte bleef de rest van het jaar aanhouden. Ook omdat het rond de feestdagen altijd druk is. Ik ben heel benieuwd hoe we de rest van het jaar gaan draaien.”

Het goede gevoel is er in ieder geval. Klanten komen weer en zien bovendien dat het assortiment blijft vernieuwen. “De kring wordt bovendien steeds groter. Ook uit Zwartsluis, Hasselt en Sint Jansklooster krijg ik veel klanten over de vloer, maar ook van ver daar buiten komen mensen naar Genemuiden en mijn winkel. Sommige rijden speciaal voor bepaalde producten, zoals de chocolade, de kleding, de elpees of andere dingen. Dat is heel leuk om te zien.”

Nieuw in de winkel zijn bijvoorbeeld kandelaren en Pineut. “Dat is een product waarmee jezelf een lekkere borrel kunt maken. Je koopt hier de fles met ingrediënten, waaraan jezelf drank toevoegt. Na een paar weken heb je dan een heerlijke ‘neut’. Echt een leuk cadeau”, vertelt Helma, die zowel mannen als vrouwen op de winkelvloer krijgt. “Zelfs kinderen vinden het hier leuk. Het is ook altijd gezellig.”

Die gezelligheid is er komende woensdag ongetwijfeld ook. Dan opent Van d’ Olde Stempel de deuren om de lente te verwelkomen. “Een tweede kopje koffie is gratis. Natuurlijk serveren we daar wat lekkers bij. En verder hebben we veel mooie aanbiedingen. Echt een leuke avond om de lente mee te beginnen.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500