18 april 2024 t’ Olde Staduus

Vierde nederlaag op rij voor Sportclub

Geplaatst op: 16 maart 2019

Sportclub Genemuiden is aan een bedroevende serie wedstrijden bezig. Op eigen veld verloor de ploeg van Jan van Raalte voor de vierde maal op rij: 1-3.

Duno kwam na een kwartiertje in de eerste helft op voorsprong, maar via Sijmon Eenkhoorn stond snel de gelijkmaker op het scorebord. Na rust maakte Nick de Bondt, ooit begeerd door Genemuiden, er 1-2 van voor promovendus DUNO. Na een rode kaart voor Eenkhoorn, een kwartier voor tijd, werd het uitzicht er niet fraaier op. En vlak voor tijd besliste Jansen de wedstrijd met de 1-3.

Daarmee lijkt er voor Genemuiden heel weinig meer te halen, terwijl de vrije val naar beneden ook moet worden gestopt. Dat kan volgende week opnieuw thuis gebeuren: dan komt Flevo Boys op bezoek.