Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP: ‘Sloop is kapitaalvernietiging’

Geplaatst op: 19 maart 2019

“Kapitaalvernietiging”, zegt SGP’er Klaas Huisbrink over de door Wetland Woning aangekondigde sloop van achttien woningen in Stuivenbergstraat en Meester Steenbergenstraat. In vragen aan het college van B en W wijst Huisbrink erop dat er vier jaar geleden nog groot onderhoud is uitgevoerd aan de woningen.

Huisbrink vraagt daarom wat het college van de gang van zaken vindt en of dit beleid past in het woonbeleid van de gemeente. Hij pleit voor gesprekken met Wetland Wonen en vraagt of de raad van de voortgang daarvan op de hoogte kan worden gehouden.

Overigens deelde de gemeente eerder al aan Genemuiden Actueel mee ook verrast te zijn door de plannen van Wetland Wonen. Woordvoerder Landman kondigde toen al gesprekken aan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500