Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub start met een basiscursus

Geplaatst op: 20 maart 2019

Op dinsdag 7 mei begint fotoclub Genemuiden e.o. weer met een basiscursus. In de basiscursus leren deelnemers de instellingen van de camera en wat ze hier mee kunnen doen “We behandelen het diafragma, sluitertijd, ISO waarde,  histogram, objectieven en  compositie. De cursus wordt gegeven in 5 avonden. Dit is op de dinsdagavond en vindt plaats in de studio van de fotoclub. Tijdens de cursus krijgt u een paar opdrachten die u thuis kunt uitvoeren op de volgende cursusavond worden de resultaten bekeken”, legt de cursusleiding uit.

Voor wie is deze cursus bedoeld: mensen die in bezit zijn van een spiegelreflex- of systeem camera. ( geen compact camera ). Na afronding is de cursist in staat om beter gebruik van zijn/haar camera te maken en een betere kwaliteit foto’s te maken.

De cursus voor de beginnende fotograaf wordt op volgende data gegeven 7-14-21-28 mei en 4 juni. Dit wordt gedaan in onze studio in de Rank te Genemuiden. De cursus avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. De kosten voor de cursus zijn €75,-.  U kunt u opgeven door het contactformulier in te vullen op de website www.fotoclubgenemuiden.nl/contact of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500