Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitgekookt kiest voor Werkis en PEC

Geplaatst op: 22 maart 2019

Na een zorgvuldige procedure heeft Uitgekookt gekozen voor Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt als vaste leverancier voor haar personeel. Met de nieuwe samenwerking nemen Werkis en PEC Zwolle Werkt het gehele wervingstraject voor Uitgekookt uit handen.

Uitgekookt is dé specialist in versbereide maaltijden voor alledag en verzorgt smaakvolle catering voor speciale gelegenheden. Het bedrijf uit IJsselmuiden staat voor zorgeloos genieten van vers en gezond eten en bereidt zo’n 50.000 vers maaltijden per week.

Ontwikkeling en groei

”De samenwerking met Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt is belangrijk gezien de groei van ons bedrijf. Door de handen ineen te slaan professionaliseren we onze werving en zetten we de volgende stap om verder vorm te geven aan de groei en ontwikkeling van Uitgekookt”, aldus Johan van Marle. Werken bij Uitgekookt betekent werken bij een jonge, dynamische organisatie met een leuke werksfeer, waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke pijler is. De samenwerking met Werkis en PEC Zwolle Werkt is een aanvulling op de borging van de hoge kwaliteitseisen die Uitgekookt hanteert.

Kijk voor meer informatie op www.uitgekookt.nl, www.werkis.nl/vacatures/uitgekookt en www.peczwollewerkt.nl/vacatures/uitgekookt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500