Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ZwartewaterlandHelpt zoekt ‘goed doel’

Geplaatst op: 22 maart 2019

In navolging op de afgelopen editie waarin maar liefst € 52.500,– is ingezameld – voor Stichting Energy4All – middels verzoekplaten, sportevenementen, benefietconcerten en andere inzamelacties zijn de vrijwilligers van Zwartewaterland Helpt voor de komende editie op zoek naar een goed doel, e past die binnen de daarvoor opgestelde statuten van de stichting.

De inzamelactie tijdens en rondom de 65 uur durende radiomarathon wordt steeds breder gedragen binnen de Gemeente Zwartewaterland, aldus bestuurslid Patrick de Haan. De Haan; ‘We zien dat er steeds meer (sport)verengingen, plaatselijke middenstand, scholen, bedrijven en donateurs aanhaken om ons – in welke vorm dan ook – te steunen. Dat is hartverwarmend en als we daarvoor wat terug kunnen doen, door de inwoners bijvoorbeeld mee te laten denken in de keuze voor een goed doel zou dat prachtig zijn’.

De penningmeester benadrukt dat het goede doel niet helemaal willekeurig gekozen kan worden. Zo moet het goede doel ‘kind gerelateerd’ zijn, ten goede komen aan een doelgroep in de regio en de stichting of instantie mag geen subsidie ontvangen van de overheid.

Alleen suggesties die aan deze voorwaarden voldoen en uiterlijk maandag 8 april 2019 om 19.00 uur met een korte motivatie zijn ingediend, worden besproken in de komende ledenvergadering. Het bestuur benadrukt dat de uiteindelijke keuze altijd middels stemming van de leden wordt bepaald, zonder dat hierop invloed kan worden uitgeoefend.

Eventuele suggesties voor het goede doel voor de komende editie kunnen verstuurd worden naar; bestuur@zwartewaterlandhelpt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500