Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geslaagde informatieavond over rouwverwerking

Geplaatst op: 23 maart 2019

Maandag organiseerde de Stuurgroep Verstandelijk Gehandicapten Zwartewaterland ( stuurgroep) een informatieavond over rouwverwerking.

Jelly Douma, Muziektherapeut, en Ines Lakerveld, gedragsdeskundige, van de stichting Philadelphia  lieten met een PowerPoint presentatie  diverse situaties zien waar de doelgroep mee te maken kan krijgen. Voor veel van de aanwezigen herkenbare voorbeelden.

“De stuurgroep kan terug zien op een geslaagde informatieavond met een grote opkomst en is zeker van plan om opnieuw dergelijke informatieve avonden te organiseren. Heeft u een suggestie voor een thema, dan horen wij die graag van “, aldus de stuurgroep.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500