Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert levert prachtig bedrag op

Geplaatst op: 24 maart 2019

Het concert van Team Wappie in De Prinsenhof leverde zaterdag maar liefst 22.000 euro op. Op het optreden van een Creedence Clearwater Revival-tribute band kwam veel mensen af, uit alle kernen van Zwartewaterland. Daardoor kon organisator Westra op het einde van de avond een gigantisch bedrag op een cheque schrijven.

Om geen fouten te maken had hij het bedrag op zijn arm geschreven, waarna hij het tergend langzaam op de cheque overschreef. Met de opbrengst van het concert heeft Team Wappie in totaal al meer dan 60.000 euro opgehaald. Dat is bestemd voor de strijd tegen de ziekte ALS, waaraan Hasselter Henk Westra overleed. Creedence Clearwater was zijn favoriete band.

Dat die muziek nog steeds leeft, bleek zaterdag uit de hoge opkomst. Bovendien zette de uitstekende band de zaal regelmatig op zijn kop. De piratentoppers van Ancora deden tussendoor de rest. Vanaf nu intensiveren de teamleden van Team Wappie de voorbereiding op de beklimming van de Mont Ventoux die dit voorjaar gaat plaatsvinden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500