Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel prijzen voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 24 maart 2019

Afgelopen weekend reden Briëtt Breman en Daphne Visscher beide een droomdebuut. Jenine Altena was onverslaanbaar in Urk en ook Janine Flier, Dianne Fuite en Alène Roeland behaalden podiumplaatsen. Briëtt Breman debuteerde met haar pony Coco in de klasse M1 in Ruinerwold. Deze klasse werd samengevoegd met de klasse L2. In deze rubriek waren zij oppermachtig en wonnen ze tweemaal een 1e prijs. Voor de twee mooie proeven werden ze beloond met 197 en 196 punten.

In Veeningen kwam Daphne Visscher aan start met SLV’s Wish. Zij maakten hun debuut in de klasse L1 en mochten met 203,5 en 199,5 een 1e en 2e prijs mee naar huis nemen.Jenine Altena was met haar paard Imposant onverslaanbaar op Urk. In de klasse L2 behaalden zij 201 en 205,5 punten. In de gecombineerde rubriek L1/L2 behaalden zij, met bijna 20 punten los op de nummer 2, tweemaal een 1e prijs.

Janine Flier reed met beide paarden naar prijzen in Wezep. Met haar paard Harley werd Flier in de eerste proef 2e met 227,5 punten. In de tweede proef deed de combinatie er een schepje bovenop en ontving een 1e prijs met 219,5 punten in de klasse Z1. Met Hercules startte Flier in de gecombineerde klasse Z2/ZZ-Licht en behaalde met 213 punten een 4e plaats.

In Kampen werd een springconcours voor paarden georganiseerd. Dianne Fuite kwam in de klasse L aan start met Hartbreker F en Il Mio Amore F. Met Hartbreker F wonnen ze het eerste parcours en met Il Mio Amore F mocht ze een 2e prijs in ontvangst nemen.
Alène Roeland maakte met haar paard Kenzo zijn wedstrijddebuut. In de klasse BB wonnen zij een 2e prijs. Voor de klasse L had Alène haar paard Jasmijn gezadeld. Ook met dit paard mocht zij een 2e prijs in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500